Ringid

Ramsi noortetuba avatud
T-R 14-19

Ramsi Vaba Aja Keskus on võimalik käia meisterdamis-, solistide-, tantsu- ning draama-ja näiteringis.

MEISTERDAMISRING toimub kolmapäeviti kell 17.00, juhendajaks Sigrid Jeedas.

SOLISTIDERING on reedeti kell 16.00, juhendajaks Hedi-Kai Pai.

TANTSURING pühapäeviti kell 12.00, juhendajateks Aza ja Paul Ruzanov.

DRAAMA- JA NÄITERING toimub teisipäeviti kell 17.30, juhendajaks Mairi Närripä.

TÜDRUKUTEKLUBI toimub neljapäeviti kell 17.30, juhendaja Karin Kiilaspä.

RINGID ON TASUTA!
Tule ise ja võta sõber ka kaasa! :)

laupäev, 5. veebruar 2011

Varivalimised

Varivalimiste projekt on poliitiliselt sõltumatu kodanikuharidusprojekt 13-20aastastele noortele, mille eesmärk on suurendada noorte huvi ja arusaamist ühiskonnadeemadest. Projekti raames toimuvad noortele suunatud debatid, simulatsioonimängud, õpilastööde konkurss ning valimiste simulatsioon, mille raames 14-17aastased noored saavad läbi mängida demokraatliku ühiskonna põhialuse – hääletamisprotsessi.

25. veebruarist kuni 3. märtsini toimub üle-eestiline varivalimiste e-hääletussimulatsioon. Valida saavad 14-17 aastased elukohajärgse valimisringkonna Riigikogu valimistele esitatud kandidaatide seast . Noorte jaoks on hääletusprotsess anonüümne, andmekaitsega kooskõlastatud. Tulemused ei lähe arvesse päris valimistel, kuid noorte arvamus tehakse teatavaks pärast valimispunktide sulgemist.

ENLi eesmärgiks on harida noori ning õpetada neid iseseisvalt mõtlema ka ühiskondlikus elus, mis jääb väljapoole koole. Me soovime, et noorte huvi ühiskonnas toimuva vastu kasvaks. On teada, et paljud eestlased ei loe valimistele minnes läbi isegi erakondade platvorme ning lähtuvad oma otsustes sageli populistlikest lubadustest ja reklaamist. Soovime, et noorem generatsioon harjuks rohkem süvenema ja usume, et läbi noortepärase ja noortele arusaadava praktilise projekti võib noorte huvi oluliselt kasvada.

17. veebruaril kell 16.15-18.00 Viljandi Linnaraamatukogu Näituse- ja konverentsisaal (III korrusel lugemissaali kõrval)
Rohkem infot :
www.varivalimised.ee

vaata ka valimiskool :

Kommentaare ei ole: